top of page

Coachingaanbod

Jij vindt het belangrijk gezond en energiek zwanger te zijn. En je wilt zelfverzekerd toeleven naar de bevalling. Ondertussen ben je ook benieuwd naar de uitdagingen die je straks tegenkomt.

Dan is het goed om te weten dat er extra verloskundige begeleiding op maat wordt aangeboden.

 

Bij Zelfverzekerd Zwanger wordt echt de tijd genomen voor jou. In overleg maak je een keuze voor de onderwerpen waarover jij meer wilt weten of waarbij je hulp kunt gebruiken. Daar wordt dan tijdens de ontmoetingen aan gewerkt. Bij ieder begeleidingstraject staat één onderwerp centraal:

Hexagram basis voor DIENSTEN 3b.jpg

Coaching | Geboortevoorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat de kans op een goede bevalling groter wordt als de vrouw bewust toewerkt naar de geboorte van haar kindje. Een goede voorbereiding kan ook belangrijk voor je zijn als een eerdere bevallingservaring niet verliep zoals verwacht óf als het een heftige ervaring voor je is geweest.

De voorbereiding hoef je echt niet alleen aan te gaan. Zelfverzekerd Zwanger helpt je graag.

 

Vanuit jouw wensen en behoeften gaan we dieper in op het geboorteproces en brengen we een eventuele eerdere bevalling in kaart. Ook praten we over de eerste uren na de geboorte en de kraamperiode. We bespreken de verschillende manieren om je op de bevalling voor te bereiden. Daarbij worden uiteraard praktische bevallingstips gegeven. Als leidraad gebruiken we je geboortewensen die op basis van de gesprekken vorm krijgen.

Kosten: 

De kosten voor deelname kun je hier terugvinden.

Geboortevoorbereiding

Je kunt dit begeleidingstraject individueel of samen met je partner volgen.

Het aantal afspraken wordt afgestemd op jouw/jullie behoefte(n).

CCde-baak-logo.png
download (1).jpg
Hexagram basis voor DIENSTEN 1.jpg

Coaching | Moederschap & werk

Sta jij op het punt om terug te keren naar werk na je zwangerschapsverlof? Of je nu vol enthousiasme klaar bent voor de herstart of nog wat aarzeling voelt, één ding is zeker: de overgang van een verlofperiode naar werk is geen kleine stap. Het einde van je zwangerschapsverlof markeert niet alleen een nieuw hoofdstuk in het ouderschap, maar ook de zoektocht naar een goede balans tussen werk en privé.
 

Hoe ga je hiermee om? Hoe combineer je jouw verschillende rollen als werkende ouder? En, nog belangrijker, hoe zorg je ervoor dat je op een gezonde en effectieve manier blijft functioneren? Jouw lichaam maakte een grote verandering door tijdens een zwangerschap, mogelijk merk je dat je fysiek dan nog niet helemaal de oude bent. Ook mentaal kan het allemaal anders voelen, het moederbrein kan er moeite mee hebben om weer volledig gefocust aan het werk te gaan. Wat wordt als normaal beschouwd? Wat zijn jouw eigen verwachtingen en die van anderen? En hoe staat het met jouw vangnet – je partner, familie, vrienden?
 

Maak kennis met Mom Support Coaching: jouw steuntje in de rug bij het vinden van een goede balans! Marike staat voor je klaar met coachinggesprekken, een doordacht plan van aanpak, en praktische tips die je ondersteunen tijdens deze cruciale overgangsfase in je leven. De begeleiding richt zich op thema’s die zowel met werk als moederschap te maken hebben. Ontdek wat jij nodig hebt in deze nieuwe fase en hoe je jouw welzijn en inzetbaarheid kunt optimaliseren.
 

Samen gaan we aan de slag! De eerste afspraak is de aftrap waarin we de koers uitzetten. Vervolggesprekken worden gepland om een gedetailleerd plan van aanpak te ontwikkelen. Deze sessies bieden praktische tips, waardevol advies en gerichte oefeningen waarmee jij zelf aan de slag kunt om een succesvolle (her)start te maken!

Kosten: 

De kosten voor deelname kun je hier terugvinden.

Ouderschap en mijn gezin
bottom of page