Agenda

Zwangerschapscursus HypnoBirthing 2020:

Deze cursus wordt momenteel alleen als privécursus aangeboden (data in overleg) en vindt plaats bij De GeboorteKade of desgewenst online!

 

Eéndaagse bevalcursus 2020 (14.00 - 17.00 uur):

Deze groepscursus vindt plaats met max. 4 personen (2 stellen), vol is vol. De cursus kan ook online worden afgenomen of in de vorm van een privé consult.

- LET OP - door de aangescherpte maatregelen is het alleen mogelijk om privé cursussen te volgen, de groepscursussen zijn tot nader order afgelast. Heb je je al aangemeld voor een groepscursus? Geen zorgen, de datum blijft staan en jullie komen privé.

Cursusdata 2021: in overleg!

Draagworkshop (groep) 2020 (14.00 - 16.00 uur):

I.v.m. de verbouwing van De GeboorteKade zijn er geen draagworkshops en/of consulten mogelijk t/m eind februari 2021, daarna kunnen privé consulten in ieder geval weer worden afgesproken.

Datum en tijdstip in overleg.

- NIEUW - bereid je voor op de bevalling m.b.v. Spinning Babies!!

beschikbaar vanaf februari '21 in een workshop van 3 uur!

- NIEUW -

Cursussen van De GeboorteKade & ZelfVerzekerd Zwanger kun je nu ook boeken voor thuis! Vind je het spannend om eropuit te gaan in deze tijd? Of laten omstandigheden het niet toe om van huis te gaan? Volg diverse cursussen nu live thuis en informeer naar de mogelijkheden!